بایگانی دسته‌ی: معماری نرم افزار - میکروسرویس

مقالات آموزشی

هشت کتاب برتر برای یادگیری معماری میکروسرویس

معرفی هشت کتاب برتر و مهم در حوزه معماری میکروسرویس؛ این کتاب‌ها به برنامه‌نویسان کمک می‌کنند تا مهارت‌های لازم برای طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های مقیاس‌پذیر و قابل اعتماد را کسب کنند. بهره‌برداری از تجربیات و دانش کارشناسان این حوزه و پیشرفت در زمینه میکروسرویس‌ها."

7 مزیت استفاده از معماری میکروسرویس

معماری میکروسرویس مزایایی دارد که اگر پروژه ما نیازمند این است که با معماری میکروسرویس کار کنیم بهتر از این معماری استفاده کنیم و از ویژگی های آن بهرمند شویم.

برای چه اپلیکیشن‌هایی می‌توانیم از میکروسرویس‌ها استفاده کنیم؟

میکروسرویس معماری جدیدی است که برای رفع مشکلات معماری یکپارچه صنعتی ارائه شده است و امروزه اکثر شرکت‌های بزرگ دنیا از این معماری استفاده می‌کنند.

ارتباط بین سرویس ها در معماری میکروسرویس

در معماری میکروسرویس مجموعه ما به سرویس های کوچکتری تقسیم می شوندو این سرویس‌ها نیاز دارند با یکدیگر در ارتباط باشند که در این مقاله انواع ارتباط بین سرویس ها رو آموزش میدهیم.

Message Broker چیست؟

مسیج بروکر یک‌لایه ارتباط بین میکروسرویس‌ها است که اگر هرکدام از میکروسرویس‌ها بخواهند پیغامی برای سرویس دیگر بفرستند پیغام خود را روی Message Broker می‌فرستند و گیرنده پیغام خود را ازروی Message Broker دریافت می‌کند.

کجا و چه زمانی از معماری میکروسرویس استفاده کنیم؟

مزایای میکروسرویس، این معماری را به یکی از پرطرف‌دارترین معماری‌ها تبدیل کرده است.باید توجه کنیم هر چیزی که ترند شده است را نباید استفاده کنیم و باید بررسی کنیم که به آن نیاز داریم یا نه؟

چه تفاوتی بین معماری میکروسرویس و معماری Soa وجود دارد؟

معماری میکروسرویس و soa شباهت‌های زیادی با هم دارند. ولی از بسیار جهات نیاز با هم تفاوت درارند که در این مقاله به تفاوت های میان این دو معماری میپردازیم.

معماری میکروسرویس (Microservice )چیست؟

در معماری میکروسرویس نرم افزار به بخش های کوچک و مستقل تقسیم میشود که هر کدام از این سرویس ها دیتابیس اختصاصی خود را دارند و از طریق api ها با هم ارتباط دارند.

استفاده از داکر چه مزیت‌هایی برای معماری میکروسرویس دارد؟

مدیریت و کارکردن با Containerها کار پیچیده‌ای است که نیاز به یک ابزار قدرتمند داریم که بتوانیم Containerها را مدیریت کنیم و داکر یکی از ابزارهایی می‌باشد.

Micro Frontends

Micro front-end استفاده از شکستن عمودی پروژه را پیشنهاد می‌دهد. هر کدام از این بخش‌ها از پایین ترین لایه تا خروجی کاربر توسط یک تیم جداگانه توسعه داده می‌شود. تفاوت این روش با میکروسرویس در لایه UI است. در این روش توسعه، به جز سرویس لایه UI نیز برای هریک از بخش‌های نرم‌افزار توسط تیم تولید می‌شود و نیاز به تولید یک UI مرکزی را از بین می‌برد